Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Autore kde jste prisel na to, ze prepadeni a okupaci Ceskoslovenska odsoudil Castro? Nepletete si ho nahodou s Rumunem Caoceskem? Castro naopak okupaci schvalil, jako jediny komunisticky vudce zeme kde komuniste meli (dosud maji) absolutni moc a ktera nema prime hranice se SSSR

4 0
možnosti

Ten kdo nemá mandát a pravomoc něco žádat, ten žádat nic nemůže. A pokud přesto žádá, potom na tuto žádost nemůže být pohlíženo jako na hybný důvod věcí příštích.

Právě jste napsal, že když já budu požadovat po řediteli školy aby mlátil děti, a on je začne mlátit, nebude se jednat o svévolné násilí, nýbrž jen o odpověď na intervenci.

Hloupý článek založený na nesmyslné úvaze.

4 0
možnosti

A propó, právě jste napsal, že Rusové jsou tupá blbá hovádka ovládaná manipulanty zvenčí. Tedy buďme ještě rádi, že jim ty hlasy od nás nenašeptávaly: Zmáčkni ten červenej knoflík, tak ho sakra zmáčkni!

1 0
možnosti

P68e69t75r 66U94h62e57r

21. 8. 2017 21:05

Hele, ty imigrante, nepiš bláboly.

3 0
možnosti
Foto

Rusové vždy lhali v tom jsou mistři. Lhali o Katyni, lhali o paktu Ribbentrop - Molotov. Lžou o roku 1968. Budou tvrdit, že oni za okupaci ČSSR v roce 1968 nemohou. K tomu je donutilo NDR, Polsko. Tomu se může jenom smát. Celá východní Evropa byla kolonii SSSR. Bez jejich souhlasu se žádný představil země ani neuprdl. Přitom nejvíce vojáků na našem území bylo sovětských. K potlačení údajné kontrarevoluce poslali 6 300 tanků a 200 000 až 500 000 vojáků. Proč, když se jim do intervence nechtělo, proč u nás bylo umístěno 75 000 sovětských vojáků, letectvo, tanky, těžká technika, rakety. Přitom Československé komunistické a státní vedení ani představitelé Československé lidové armády nedostávali během dvaceti let žádné údaje o počtech sovětských vojsk ani o jejich činnosti. To bylo známo, až v devadesátých letech. Rozmístěním sovětských vojsk v Československu vznikly zvláštní prostory posádek, které se staly de facto cizím územím, kde platily sovětské zákony.

12 0
možnosti
Foto

A na amíckých základnách v zahraničí platí jaké zákony?

Co Rusové lhali o Paktu Ribbentrop-Molotov a o Katyni? Stalin a Berija byli Rusové?

Jestli východní blok byl pouhými sovětskými guberniemi, v níž SSSR vládl pouze silou, a ničím jiným než silou, tak že se vůbec dotazovali těch východoevropských papalášů na názor? Říkám tomu příspěvková demokracie.

A k tomu počtu sovětských vojáků zde umístěných. Co zmůžou obyvatelé Havířova proti všem ostatním Čechoslovákům. Nulový vliv.

0 3
možnosti

Na které planetě to žijete?

Na té naší SSSR nikdy žádné spojence neměl. Měl pouze své kolonie, které musely držet hubu a krok a na jejich názory se nikdy neohlížel.

10 0
možnosti

Na které planetě myslíte že ten vypasený prorusák asi žije?

4 0
možnosti

Rusáci tak moc nechtěli že u nás zůstali pro jistotu 22 let. Škoda že si vás a vám podobné při odchodu nezabalili do kufru.

9 0
možnosti
Foto

Co to jako má být? Mně to připadá jako taková literárně-hybridní válka - samotný smysl textu je velmi dokonale zamlžen a zamaskován :-).

1 0
možnosti

Kamarád Otty Černého, Hermánka, Vyvadila, Kašuky....proruský troll Žarko Raptor Jovanovič.....škoda íček. Och blogová svého, quo vadis?

11 0
možnosti

Scéno..., omlouvám se.

0 0
možnosti

Ja bych tento clanek posoudil jako vubec jeden z nejhloupejsich co byl kdy o osmasedesatem napsan.

14 1
možnosti

Napište něco lepšího ....

0 5
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2348x
Chlap z Prahy, patriot, vzděláním ekonom, příležitostný aktivista a každodenní rejpal, prudič a potížista

Seznam rubrik